söndag 5 juli 2009

Jo, nog händer det saker allt.

Jag tror inte jag berättat för er, mina bloggläsare att jag håller på att flytta. Under sommaren skall jag bli Lerumsbo. Det är dags att flytta in till kvinnan i mitt liv och att vi skapar att gemensamt hem. Tyvärr finns det inte samma utrymme där som jag är van vid efter att ha haft ett helt hus själv, varpå jag har varit tvungen att skaffa mig ett litet kontor själv. Jag kommer innom kort att göra allt mitt PictPro-jobb utifrån ett kontor i Jonsered. (För er som inte känner till vart detta är så ligger det mellan Göteborg och Lerum vilket är perfekt för min del.) Jag fick tillgång till kontoret i månadsskiftet och i veckan har jag kollat in vilka möbler jag vill ha dit för att få en bra möjlighet att ta emot kunder och ändå få till det på ett bra sätt med kontor och studio. IKEA är ett bra ställe att kolla på. Jag tog måtten från internet, åkte till kontoret för att mäta upp så det inte skall kännas för trångt. Med hjälp av blå maskeringstejp tumstock och Monika så fick jag styr på att det faktiskt fungerade som jag tänkt mig. Idag va de dags för IKEA för att inhandla soffa och bord som ni mina kunder kommer få sitta vid. Jag passade på att ta lite bilder under dagen idag. Så får ni se vad jag gör i PictPro även när jag inte fotograferar eller retuscherar. Min arbetsplats kommer jag fixa med under veckan som kommer, då blir det nya bilder. Med tanke på att gårdagens bröllops slutade såpass sent att jag inte kom i säng förräns vid 4 i morse så va man lite seg idag men har ändå hunnit med en del. Utöver mitt kontor så va vi på Monikas kontor och satte upp persienner så jag har varit en riktig "handyman" idag :-)


Ursäkta bildkvalitén, det är direkt ifrån mobiltelefonen, något lägre möjligheter än min vanliga kamera...

Bilder från gårdagens bröllop får ni nog se under veckan, det va en heldag så jag har inte hunnit gå igenom bilderna mer än en gång för att ta bort dubletter och blundbilder mm. Nu är jag lite för trött.

3 kommentarer:

Victoria sa...

Den blå maskeringstejpen på golvet ger mig rysningar.. Känns lite.. ospontant. Fast det var himla smart!

Fotograf John Hagby sa...

He he he... ja, ospontant kan man nog säga men man vill ju inte köpa möbler som inte passar. Det kommer bli kanonsnyggt när det är klar i alla fall :-D

Labbo68 sa...

kul att du blir Lerumsbo ... cykelavstånd !